Binnen ons partytentverhuur concept worden er een aantal filialen aangeboden ter overname. Het gaat daarbij om de volgende filialen:

 

 • https://partytentverhuur-geldersevallei.nl/
  Een goed lopend filiaal waarbij nog lang niet de volle potentie is benut. De huidige eigenaar wilt zijn zinnen meer zetten op het zelf aanbieden van catering en heeft daarbij niet voldoende (priori)tijd om het partyverhuur filiaal erbij te draaien.
  Tevens kan daar dus ook een mooie samenwerking uit voort komen.
  Mocht jij wel de volle potentie van dit filiaal willen gaan benutten, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wellicht is het een mooie aanvulling op je huidige bedrijfsactiviteiten, ook dan staan we voor je open.

Bij interesse stuur je een mail naar: info@partytentverhuur-nederland.nl

Meer over ons concept:

Partytentverhuur Nederland is een verhuurbedrijf en richt zich op de verhuur van partytenten en aanverwante artikelen aan zowel particulieren als bedrijven. Wil jij maandelijks een omzet van € 1.000,- tot € 10.000,- boeken? Wil jij beschikken over eenvoudig te verhuren artikelen waarbij kwaliteit en snel leveren de prioriteit hebben? Geen zorgen te hoeven maken over de marketing? Word dan een enthousiaste franchisenemer van Partytentverhuur Nederland. Met ons bewezen concept en 25 vestigingen kan je direct aan de slag en wij ondersteunen jou in de acquisitie!

Waarover moet je beschikken?

 • vrije opslagruimte (overdekt en afgesloten) van tenminste 40 vierkante meter waarbij geen overlast wordt veroorzaakt bij omwonenden tijdens bedrijfsactiviteiten
 • auto met trekhaak of bestelwagen/aanhangwagen
 • klantgerichte instelling
 • handigheid om kleine reparaties zelfstandig uit te voeren
 • uitstekende telefonische bereikbaarheid
 • goede planningsvaardigheden

Wij hopen van je te vernemen!

 

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01