Algemene voorwaarden Partytentverhuur Nederland

1. Identiteit Partytentverhuur Nederland


Adres hoofdkantoor

Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht

Bereikbaar op:
Tel: 06 11 85 39 47
E-mail: info@partytentverhuur-nederland.nl

Elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00.

2. Toepassing www.partytentverhuur-nederland.nl


Partytentverhuur Nederland is geen webshop. Partytentverhuur Nederland dient als een portaal voor het verhuren van partymaterialen door heel Nederland. Wij bieden een overzicht van de producten die gehuurd kunnen worden en sturen uw bestelling door aan de juiste vestiging in uw regio. Vraagt u bij Partytentverhuur Nederland een offerte aan dan zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de offerte en zijn wij evenmin aansprakelijk. Wanneer u een offerte plaats via Partytentverhuur Nederland dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van de Partytentverhuur Nederland filiaal bij u in de regio. Het desbetreffende filiaal is dan ook verantwoordelijk voor schade die ontstaat tijdens het huren.

3. Content website


De informatie die op www.partytentverhuur-nederland.nl aangeboden wordt kan op elk moment gewijzigd worden zonder dat dit medegedeeld wordt. Wij proberen zo juist en eerlijk mogelijk informatie te geven over onze aangeboden diensten en producten. Dit kunnen wij helaas niet altijd garanderen. Voor actuele informatie dient u op de website te kijken van de partytentverhuur filiaal bij u in de buurt.

Alle gepubliceerde content die je vindt op www.partytentverhuur-nederland.nl is eigendom van Partytentverhuur Nederland. Het kopiëren en gebruiken ervan zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan.

4. Bestelling plaatsen


Wanneer u een bestelling plaats op www.partytentverhuur-nederland.nl wordt deze doorgestuurd naar de vestiging bij u in de buurt. Het plaatsen van een bestelling is dus altijd vrijblijvend. Nadat de bestelling is doorgestuurd naar de desbetreffende vestiging krijgt u daarvan een offerte toegestuurd. Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaat u een betalingsverplichting aan. Bij akkoord van de offerte gaat u tegelijkertijd ook akkoord met de algemene voorwaarden van de desbetreffende Partytentverhuur filiaal waarvan u de order ontvangt.

5. Aansprakelijkheid


Wanneer u een bestelling plaats via www.partytentverhuur-nederland.nl zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade. De aansprakelijkheid ligt bij de verhuurder.

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01