Heb jij de leiding over een feestje of evenement in handen gekregen? Dan is het een leuk idee om een partytent te huren! Organiseer een groot tuinfeest of organiseer een andere evenement in de buitenlucht. Partytentverhuur Nederland heeft tenten in verschillende maten, dus het maakt niet uit of je een groot of klein gezelschap verwacht. In dit artikel vertellen wij welke mogelijkheden er zijn en waar jij aan moet denken bij het huren van een partytent.

Een tent die binnen no time staat; de Easy up tent

De easy up tent is een zeer praktische en makkelijke tent in het gebruik. De easy up tent is uitermate geschikt voor een groter tuinfeest of een kleiner evenement. Doordat je de tent enkel hoeft uit te klappen, ontstaat er geen ingewikkelde situatie als je de tent in elkaar zet. Door het eenvoudige systeem is het een prima tent om te huren wanneer je weinig tijd hebt.

De easy up tent is geschikt voor de feestjes van kleiner formaat. Een tuinfeestje of familiebijeenkomst is een prima evenement voor het huren van een easy up tent. In onze grootste easy up tent van 3x 6meter passen ongeveer 30 personen en vier statafels.

Wij leveren de tent standaard met twee zijwanden en twee kopwanden. Op deze manier staan jouw gasten toch nog beschut mocht het weer tegenvallen of wanneer de temperaturen dalen.

Het huren van een partytent brengt veel mogelijkheden met zich mee

Met 16 verschillende formaten is onze collectie aan partytenten met stipt onze grootste collectie. De maten lopen uiteen van 3x3meter voor de kleinere gelegenheid en gezelschappen tot 12x12meter voor een uitgebreid diner, verlovingsfeest of personeelsfeest. De 12x12meter partytent heeft namelijk ruimte voor meer dan 200 personen en circa 24 statafels!

Een partytent maakt jouw feest nog wat feestelijker en chiquer dan anders. Wil je het helemaal gezellig maken? Versier de binnenkant dan met feestelijke buitenverlichting.

Door onze ruime collectie zit er altijd wel een tent tussen die aansluit bij jouw wensen. Mocht je advies willen over het formaat, dan zijn wij uiteraard bereid deze te verstrekken.

Feestartikelen die je niet kunt missen

Naast dat wij een groot assortiment aan partytenten hebben, bieden wij ook een ruime collectie aan feestartikelen. Zo kun je verschillende stoelen huren, kun je statafels huren en feestverlichting, heaters en nog veel meer. Dit zijn zeer interessante en leuke producten om ook te huren voor het perfect feest of evenement.

Partytent opzetten of laten opzetten

Wij begrijpen het als je de tent liever niet zelf opzet aangezien dit nog best lastig kan zijn. Daarom zetten wij tegen een gepaste prijs de tent(en) graag voor je op. Tevens kun je er ook voor kiezen om een tentvloer te huren en deze ook door ons te laten leggen.

Partytent huren?

Ben jij ervan overtuigd dat een partytent een absolute toevoeging is aan jouw evenement of feestje? Wacht dan niet langer en huur vandaag nog jouw partytent. Twijfel je nog, heb je vragen of wil je professioneel advies? Neem dan contact met ons op. Dan helpen wij jou graag verder! Samen kijken wij naar de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat het een spetterend feest wordt.

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01