Sinds kort hebben wij een aantal mooie, nieuwe artikelen ter promotie van Partytentverhuur Nederland! Dit alles om te zorgen voor meer zichtbaarheid en aandacht omtrent ons bedrijf. Met behulp van bedrukte tasjes, bierviltjes en biercoolers hebben we dit kunnen realiseren. Hieronder vertellen wij je er graag meer over!

Biercoolers met logo en bedrijfsnaam

Zoals bekend verhuren wij veel partymaterialen, zo ook een biercooler. Want wat is een feestje zonder koud bier? Juist, helemaal niets! Biercoolers zijn populaire items die zeker niet mogen ontbreken op jouw feestje. Gezien de populariteit van dit product, was het de hoogste tijd om extra biercoolers in te kopen. Dit keer wel met ons logo en onze bedrijfsnaam erop. Zo gezegd, zo gedaan. Zoals op onderstaande afbeelding is te zien, hebben we hier voor gezorgd en is deze cooler vanaf heden te huur bij Partytentverhuur Nederland!

biercooler met bedrukking

Rugtasjes met bedrukking

Speciaal voor het opbergen van persoonlijke spullen van personeel en voor diverse huurmaterialen zoals haringen, hebben wij rugtassen met bedrukking besteld. Hier hebben wij ons logo op laten drukken. Zo is het tasje niet alleen bruikbaar voor het opbergen van spullen maar is het tevens functioneel voor het vergroten van onze herken- en zichtbaarheid. Tijdens het dragen wordt ons logo namelijk goed gezien door anderen en wordt ons personeel herkend. Dit is zowel prettig voor klanten als voor ons.

tasje met bedrukking

Bedrukte bierviltjes

Bijna alles omtrent partymaterialen, verhuren wij. Zo ook een biertap. Om onze klanten bij de huur van, onder andere, een biertap een extraatje mee te geven, hebben wij ervoor gekozen om bierviltjes te laten maken. Net zoals de rugtas zijn de bierviltjes ook bedrukt. Enerzijds is dit een mooie promotie voor ons bedrijf, anderzijds heeft de klant zo een extraatje waar hij/zij echt iets aan heeft. Kortom, een win-winsituatie!

ontwerp bedrukte bierviltjes

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01