Geef een knalfeestje met deze 5 partymaterialen!

Met het mooie weer in aantocht is de tijd van barbecueën, naar het strand gaan en feestjes geven weer aangebroken! Een feestje in de achtertuin met een hapje, een drankje en wat muziek, daar kan haast niets tegen op. Toch krijgen wij regelmatig de vraag wat je nu nodig hebt voor een goed feestje en hoe je voor sfeer zorgt. In dit artikel geven we je daarom 5 materialen die jouw feestje omtoveren tot een knalfeest!

Het feest begint natuurlijk bij de keuze van je tent. Kies bijvoorbeeld voor een pagodetent, ook een zwarte tent is vrij origineel en kan voor veel sfeer zorgen. Mocht je voor een zwarte tent gaan doe dit dan alleen ’s avonds. Daarnaast hebben wij de volgende tips op je feest pas echt top te maken!

Vloer

Laten we beginnen bij het begin, de vloer. Niet iedereen houdt hier rekening mee helaas. Een goed vloeroppervlak geeft je tent uitstraling en klasse. Zeker in de koudere tijden van het jaar is je ondergrond iets om rekening mee te houden. Niemand vind het fijn om in drassig gras te staan en natte en vieze voeten te krijgen. Om dit op te lossen zijn er rubberen vloertegels te huur. Deze schuif je eenvoudig in elkaar en geven je tent een sfeervol aangezicht. Mocht je geen vloertegels willen gebruiken, leg dan een zeil of oud tapijt neer. Iets is in dit geval beter dan niets. Is het droog en warm dan kan een mooi stuk (kunst)gras uiteraard gewoon een optie zijn.

 

Tent vloer

Meubilair

Meubilair bij een verhuurder is niet altijd het meest sfeervolle meubilair maar wel het meest praktische. Nu kun je met wat tafelrokken gelukkig al een hoop verbloemen. Een tafelrok om een statafel heen geeft al heel snel een nettere en sfeervollere uitstraling. Daarnaast is het ook ontzettend praktisch bij het opruimen, je haalt de rok van de tafel af en de tafel is schoon. Gooi de rok en de was, en de rok is ook schoon. Een andere optie is het gebruikmaken van houten tuinmeubilair. Hout geeft een leuke en sfeervolle uitstraling en biedt je gasten de mogelijkheid om te gaan zitten of even iets neer te zetten.

Tent meubilair

Planten

Wellicht zijn planten misschien niet je eerste keus maar planten zorgen voor een gezellige sfeer in je tent. Daarnaast breken planten de ruimte en zorgt groen voor wat afwisseling. Dus fleur de boel wat op en haal wat planten tevoorschijn!

Planten

Accessoires

Accessoires maken de man. En in dit geval het feest. Maar wat valt er nu onder de accessoires? Een geluidsset in de hoek, een rode loper bij de ingang, mooi servies, mooie/stijlvolle slingers of een thema. Wanneer je een themafeestje geeft is het vooral belangrijk dat je voldoende zorg draagt voor de aankleding en de sfeer. Niets is hierbij te gek! Het leukste is als iedereen zich dan ook aanpast aan het thema, e gasten zijn dan zelf de seer!

Lampionen

Verlichting

Misschien hoort dit ook wel onder accessoires. Verlichting doet wonderen. Je kan namelijk bepaalde mooie aspecten uitlichten en de tentstokken van een partytent laten verdwijnen. Hoe? Zet bijvoorbeeld een bouwlamp onder je statafel met partyrok. Dan lijkt het alsof de hele tafel zweeft en licht geeft. En een koord met daaraan lampjes rondom de tentstokken gebonden, ontdoen de tentstokken van het zicht. Andere makkelijke oplossingen zijn bijvoorbeeld lampions van de Xenos. Die creëren gelijk kleur op je feestje en een rustig licht.

Statafel verlichting

Mocht je op zoek zijn naar een professionele verhuurder van feestartikelen die jou kan helpen bij het geven van een topfeest, neem dan even contact met ons op. Ook voor vragen en advies kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons op nemen.

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01