Partytentverhuur Gorinchem – Partytent huren Gorinchem

Opzoek naar partyartikelen in de omgeving Gorinchem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor bestellingen en aanvragen kunt u ook direct naar: Partytentverhuur Gorinchem

Gratis op- afhaal service!!!

Partytentverhuur Gorinchem is geopend voor de inwoners van Gorinchem en omliggend. Deze vestiging hanteert nu een super toffe openingsactie, namelijk gratis op- afhaal service. Partytentverhuur Gorinchem beschikt over een veel groter assortiment dan andere partytentverhuur filialen in de regio. Naast professionele tenten en scherpe prijzen is het team uit Gorinchem zeer flexibel en klantvriendelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Partytentverhuur Gorinchem verhuurt o.a:

  • Partytenten
  • Easy up tenten
  • Statafels
  • Partytafels
  • Heaters

Ben je woonbaar in de omgeving Gorinchem? Huur dan bij Partytentverhuur Gorinchem voor succes garantie voor elk gelegenheid.

Partytentverhuur Gorinchem is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Dalem, Giessenburg, Goudriaan, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Herwijnen, Hoogblokland, Hoornaar, Leerdam, Meerkerk, Raamsdonksveer, Sleeuwijk, Vuren, Werkendam, Woudrichem en omstreken.

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01