Tent huren voor extra ruimte voor je sportschool, kantine of bijvoorbeeld opslag? 

Voor iedereen is deze periode een rare en vreemde tijd. In winkels kunnen maar maximale aantal klanten binnen zijn en sportscholen mogen alleen buiten aan de slag. Al deze veranderingen zorgen ervoor dat je als ondernemer of bedrijf op zoek moet gaan naar creatieve oplossingen. Maar deze oplossingen bedenken is in werkelijkheid nog best lastig en daarom willen wij je helpen. We kijken en denken met je mee op welke manier wij wellicht een oplossing voor jouw probleem kunnen bieden. Zodat je door deze situatie heen kan komen en je kunt richten op een mooie toekomst met je onderneming. 

Het klinkt misschien heel simpel, maar wij hebben voor jou een oplossing die je in veel situaties kunt helpen. Zo kan het huren van een tent je op veel verschillende manieren helpen, hierbij kan je denken aan: 

  • Een tent huren voor opslag, wellicht heb je normaal een extern bedrijf die voor jou alle producten produceert en deze voor je bewaart tot je voorraad op is. Door deze situatie kan het zo zijn dat dit bedrijf geen ruimte heeft om jouw producten lang op te slaan en heb je een ruimte nodig waar je deze wel kunt opslaan. Je kunt er dan voor kiezen om een tent te plaatsen op je bedrijven terrein zodat de goederen daar weinig en droog bewaart kunnen worden. 
  • Een tent kan ook dienen als een tijdelijke kantine of ruimte voor een meeting. Op deze manier kan de ruimte helemaal ingedeeld worden zodat er activiteiten plaats kunnen vinden op 1,5 meter. Als je een kleine kantine op een sportvereniging bezit en je de leden wel ergens even wilt laten zitten of kan laten omkleden is dat door middel van een tent nu wel een optie. 
  • Maar een tent kan ook dienen als een tijdelijke sportschool. Je kunt de apparatuur die je nodig hebt er heen verplaatsen en ervoor zorgen dat je alle leden op gepaste afstand kunnen trainen of een groep les kunnen volgen. Op deze manier kan je de activiteiten die je normaal uitvoert nu toch op een andere manier uitvoeren. 

Extra ruimte voor een tijdelijke kantine:
We begrijpen dat het lastig is om deze situaties voor te stellen en daarom hebben wij voor jou een schets gemaakt zodat je een beeld krijgt hoe je een tent zou kunnen indelen. In deze schets zou je door middel van een looppad en statafels er voor kunnen zorgen dat er 8 mensen op 1,5 meter in een tent kunnen staan. Deze tenten is nog maar een kleine variant en is 4×6 meter. Hoe groter de tent, hoe meer mensen je natuurlijk kwijt kunt. 

Tent huren voor extra ruimte voor je kantine

Extra ruimte voor je sportschool:
Of wat dacht je van extra ruimte benutten voor je sportschool in de buitenlucht? Met onderstaande 6×12 tent kun je zo 8 sporters kwijt inclusief sportinstructeur, waarbij iedereen zelfs 2,5 meter bewegingsruimte heeft. Dat is natuurlijk wel fijn tijdens het sporten.

Tent huren met extra ruimte om 1,5 meter afstand te houden

Ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Of wil je dat we meedenken met de mogelijkheden die haalbaar zijn voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen wij je graag verder en neem een kijkje op onze website om het gehele assortiment te zien. 

Contactgegevens

E. info@partytentverhuur-nederland.nl
Zirkoon 202
3316 KD, Dordrecht
KvK: 65200241
BTW: NL126270491B01