Partytentverhuur Parkstad opent binnenkort zijn deuren!

Wij gaan onze franchise voor de 12e keer uitbreiden. Dit keer in het mooie Limburg. Zuidoost-Limburg om heel precies te zijn. Deze regio wordt doorgaans ook wel Parkstad Limburg genoemd. Vandaar de prachtige naam ‘Parkstad’. Daarmee kunnen wij nu 255.000 nieuwe feestgangers voorzien van partytenten en feest accessoires.

Partytentverhuur Parkstad

De regio Parkstad Limburg is ontstaan uit een samenwerkingsverband in Zuidoost-Limburg. Het wordt gevormd door de steden Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum, Nuth, Voerendaal en Onderbanken. Het gebied is ongeveer 15 bij 20 kilometer groot en ontleent zijn geschiedenis aan de mijnindustrie die in zijn gloriedagen hier zegevierde. En deze gemeente bij elkaar tellen ondertussen al 255.000 trotse Limburgers die wij gaan helpen om een goed feestje te vieren. Van partytenten tot partytent accessoires zoals Statafels, biertafels, klapstoelen en heaters, u kunt bij ons terecht. Woont u in de regio Parkstad Limburg? Dan wensen wij u veel plezier met het huren van onze spullen en hopen wij elkaar snel te zien bij Partytentverhuur Parkstad.

Partytentverhuur Franchise

Voor ons is de 12e vestiging het bewijs dat we een gezonde formule hebben waar ondernemers makkelijk in kunnen stappen en hun eigen onderneming kunnen laten groeien en bloeien. We zijn nog steeds op zoek naar partners die het avontuur aan durven te gaan in het noorden van ons kikkerlandje. Denk hierbij aan de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe. Ben jij een ondernemer die van wanten weet en interesse hebt? Neem dan contact met ons op. Voor nu wensen wij de eigenaar van Partytentverhuur Parkstad veel succes en kijken we uit naar een goede samenwerking!