Binnenkort nieuwe partytentverhuur vestigingen: Tilburg & Nijmegen

We kunnen vermelden dat we de komende twee maanden onze franchise uitbreiden met maar liefst 2 nieuwe vestigingen! Namelijk in twee vooraanstaande steden in Gelderland en Noord-Brabant: Tilburg en Nijmegen.

Tilburg

In het hart van Noord-Brabant zijn we nu centraal aanwezig. En dat betekend dat we nu in alle grote steden van Brabant vertegenwoordigt zijn: Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Tilburg is voor ons interessant omdat het een afzet gebied heeft van maar liefst 200.000 personen. En met het Brabantse karakter moet dit een garantie zijn voor gezelligheid aan festiviteiten waar wij graag aan bij willen dragen.

Nijmegen

En ook in Gelderland hebben wij ons afzetgebied uitgebreid. We waren eerder al aanwezig in de Gelderse Vallei, Ede om precies te zijn. Ook de Gelderse festiviteiten zijn ons niet ontgaan en we willen nu verder uitbreiden naar het oosten. Namelijk in stadsregio Arnhem Nijmegen. Dit zijn bij elkaar meer dan 300.000 duizend mensen die wij vanaf de komende maanden kunnen gaan bedienen!

Verdere uitbreiding

Met deze twee gemeenten breid de franchise Partytentverhuur Nederland uit naar 14 vestigingen verdeeld over heel Nederland. De focus ligt daarmee op dit moment vooral op de randstad en we zijn aanwezig in de provincies Zuid-Holland, Noord Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Limburg. Dit betekend echter ook dat we nog steeds grote gebieden in Nederland niet kunnen bedienen. Denk aan Friesland, Groningen, Drenthe en Zeeland. Daarnaast hebben we ook een lage dekking in het noorden van Noord-Holland, het noorden van Limburg, Zwolle en Amsterdam.

Daarom hebben we ook nog een vraag aan u. Heeft u een onderneming in de horeca en heeft u ruimte om uw onderneming uit te breiden? Dan zijn we misschien op zoek naar u. In de gebieden Friesland, Groningen, Drenthe, Zeeland, noord-Noord-Holland, noord-Limburg, Zwolle en Amsterdam zoeken we nog steeds enthousiaste kandidaten die samen met ons willen bijdragen aan de feestvreugde in Nederland.

Klant?

Bent u een klant van ons en bent u nog steeds aan het lezen? Bedankt! We waarderen u zeer en wij hopen ook dat u ons waardeert. Laat het vooral weten in een reactie of op één van onze Facebook pagina’s. Laat het ook weten op welke u misschien vind dat wij nog kunnen groeien. We waarderen feedback zodat we u zo goed als mogelijk kunnen helpen met het organiseren van feesten en evenementen. De partytenten en bijhorende accessoires staan te popelen om bij te dragen aan de feestvreugde zodat u een onvergetelijke dag of avond beleefd.