Nieuws November

Assortiment
November was voor de feestgangers een koude maar gelukkig wel een droge maand. De heaters waren niet aan te slepen maar onze heaters hebben wel voor een aangename temperatuur in de partytenten gezorgd. Er zijn ook nog een aantal producten die nu getest worden. Mochten ze de testen doorstaan en aanslaan dan zullen al onze vestigingen voorzien worden van nieuwe producten voor verhuur, een bierkoeler in de vorm van een blik is er een van. We merkten dat er bij klanten ook vraag was naar 6x6 meter en 8x8 meter tenten. Waar we voorheen dus alleen maar 3x3 meter en 4x4 meter tenten hadden, zijn nu ook de grotere tenten aan het assortiment van al onze vestigingen toegevoegd.

Ambitie         
We zijn tevreden over de vier huidige franchise vestigingen, maar we zijn ook nog altijd op zoek naar nieuwe partytentverhuur vestigingen. De ambitie is dan ook om het aantal franchisers te verhogen naar 10 in 2014. We ontvangen wekelijks aanvragen, maar er zijn natuurlijk ook een aantal eisen waaraan de frachiser en de omgeving moeten voldoen. Het belangrijkste is dat de stad aan een bepaald aantal inwoners voldoet. In een plaats met 10.000 inwoners is er weinig potentie voor de verhuur van partytenten. In de grote steden is er door het hoge aantal inwoners meer potentie voor de dienst. Ook moet de franchisehouder beschikken over een geschikte ruimte om de tenten, statefels, heaters etc. in op te slaan. De opslag van het complete assortiment neemt dan ook de nodige ruimte in beslag. Dit zijn de twee belangrijkste criteria die worden beoordeeld. Voor beide partijen is het belangrijk dat de franchise onderneming een succes zal worden. Onlangs is het verhaal van partytentverhuur-nederland ook gepubliceerd in het vaktijdschrift Franchise+, uitgave 5 in2013.

Kleding
Het personeel van Partytentverhuur-Nederland zal binnenkort ook professionele bedrijfskleding dragen. Alle franchisenemers zijn aan het kijken welke bedrijfskleding het best en makkelijkst is voor de werknemers. Ook zal de naamsbekendheid toenemen voor elke vestiging op het moment dat de consument vaker in contact komt met het logo van Partytentverhuur.