Partytent filialen ter overname

Binnen ons partytentverhuur concept worden er een aantal filialen aangeboden ter overname. Het gaat daarbij om de volgende filialen:

Lees meer...

Meer aandacht en zichtbaarheid dankzij onze nieuwe promotieartikelen!

Sinds kort hebben wij een aantal mooie, nieuwe artikelen ter promotie van Partytentverhuur Nederland! Dit alles om te zorgen voor meer zichtbaarheid en aandacht omtrent ons bedrijf. Met behulp van bedrukte tasjes, bierviltjes en biercoolers hebben we dit kunnen realiseren. Hieronder vertellen wij je er graag meer over!

Lees meer...

Geef een knalfeestje met deze 5 partymaterialen!

Met het mooie weer in aantocht is de tijd van barbecueën, naar het strand gaan en feestjes geven weer aangebroken! Een feestje in de achtertuin met een hapje, een drankje en wat muziek, daar kan haast niets tegen op. Toch krijgen wij regelmatig de vraag wat je nu nodig hebt voor een goed feestje en hoe je voor sfeer zorgt. In dit artikel geven we je daarom 5 materialen die jouw feestje omtoveren tot een knalfeest!

Lees meer...

Een feest organiseren? Wij hebben deze checklist voor je gemaakt

Een feest organiseren vergt altijd wat denkwerk. Een checklist maakt je leven in zo’n situatie dan een stuk makkelijker. Het scheelt tijd en vooral een hoop denkwerk. Wat voor feestje wil je dat het wordt? En wat moet er dan te doen zijn? Omdat wij al jaren feestjes organiseren met onze klanten hebben wij de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet!

Lees meer...

Partytentverhuur Parkstad opent binnenkort zijn deuren!

Wij gaan onze franchise voor de 12e keer uitbreiden. Dit keer in het mooie Limburg. Zuidoost-Limburg om heel precies te zijn. Deze regio wordt doorgaans ook wel Parkstad Limburg genoemd. Vandaar de prachtige naam ‘Parkstad’. Daarmee kunnen wij nu 255.000 nieuwe feestgangers voorzien van partytenten en feest accessoires.

Lees meer...

Hoe hoog is een partytent?

Een simpele vraag op het eerste gezicht, maar blijkbaar bestaat er veel verwarring over. Tenminste, zo hebben wij zelf ondervonden. Nu kan je de stelling van Pythagoras erop los laten en heel moeilijk gaan lopen doen of simpelweg gaan meten. Dat is wat wij hebben gedaan. Waarom is dat belangrijk? Wij leggen het uit.

Lees meer...

5 tips bij het opzetten van je partytent!

Sommige mensen hebben echt een hekel aan het opzetten van partytenten en anderen doen het puur omdat het moet. Maar partytenten zijn onze passie en daarom willen we graag de mensen die partytenten nodig hebben maar niet zo leuk vinden, een handje helpen. Wij geven jouw tips voor het opzetten van de door jou gekochte of gehuurde partytent!

Lees meer...